Śruta rzepakowa poekstrakcyjna

Komponent paszowy pozyskiwany w wyniku tłoczenia oleju z nasion rzepaku.  Następnie poddany procesowi ciągłej ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi (głównie heksanem) – stąd nazwa „poekstrakcyjna”. Śruta rzepakowa przez wielu jest mylnie postrzegana jedynie jako ”produkt uboczny” w procesie produkcji oleju rzepakowego, w rzeczywistości jest ona pełnowartościowym towarem, który ze względu na wysoką zawartość białka jest powszechnie stosowany w żywieniu zwierząt.

Śruta rzepakowa produkowana przez Best Oil Sp. z o.o. cechuje się najwyższą jakością, potwierdzaną certyfikatem autoryzacji wydawanym do każdej partii śruty opuszczającej teren zakładu.  Dbając o utrzymanie jakości na wysokim poziomie, poddaliśmy się restrykcyjnym normom narzucanym przez Standard GMP+. Dotyczy to zarówno samego zakładu produkcyjnego, jak i  środków transportu, którymi realizujemy dostawy na bazie DAP wskazana lokalizacja.  W rezultacie oferujemy dostawy wprost do wskazanej przez odbiorcę lokalizacji w ramach łańcucha GMP+. 

Śruta rzepakowa oferowana przez Best Oil Sp. z o.o. jest wolna od występowania pałeczek Salmonelli. Jest to następstwem stałego dążenia  firmy do oferowania produktów o najwyższym standardzie, zarówno pod względem jakościowym, jak i zdrowotnym.

PROPONUJEMY

Zawieranie kontraktów terminowych

Korzystne warunki płatności

Możliwość dostawy środkami transportu posiadającymi aktualne świadectwo GMP+, zarówno naczepami jak i silosami do przewozu pasz

Zainteresowanych współpracą, prosimy o kontakt.

Dział sprzedaży: Tel. 695 882 777