Śruta rzepakowa poekstrakcyjna
Komponent paszowy pozyskiwany w wyniku tłoczenia oleju z nasion rzepaku. Następnie poddany procesowi ciągłej ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi (głównie heksanem) – stąd nazwa „poekstrakcyjna”. Śruta rzepakowa przez wielu jest mylnie postrzegana jedynie jako ”produkt uboczny” w procesie produkcji oleju rzepakowego, w rzeczywistości jest ona pełnowartościowym towarem, który ze względu na wysoką zawartość białka jest powszechnie stosowany w żywieniu zwierząt.
Śruta rzepakowa produkowana przez Best Oil Sp. z o.o. cechuje się najwyższą jakością, potwierdzaną certyfikatem autoryzacji wydawanym do każdej partii śruty opuszczającej teren zakładu. Dbając o utrzymanie jakości na wysokim poziomie, poddaliśmy się restrykcyjnym normom narzucanym przez Standard GMP+. Dotyczy to zarówno samego zakładu produkcyjnego, jak i środków transportu, którymi realizujemy dostawy na bazie DAP wskazana lokalizacja. W rezultacie oferujemy dostawy wprost do wskazanej przez odbiorcę lokalizacji w ramach łańcucha GMP+.
Śruta rzepakowa oferowana przez Best Oil Sp. z o.o. jest wolna od występowania pałeczek Salmonelli. Jest to następstwem stałego dążenia firmy do oferowania produktów o najwyższym standardzie, zarówno pod względem jakościowym, jak i zdrowotnym.
PROPONUJEMY
Zawieranie kontraktów terminowych
Korzystne warunki płatności
Możliwość dostawy środkami transportu posiadającymi aktualne świadectwo GMP+, zarówno naczepami jak i silosami do przewozu pasz
Zainteresowanych współpracą, prosimy o kontakt.
Dział sprzedaży: